Ar visada norėjote pasigaminti savo gnocchi, bet tai atrodė per daug laiko? Šis 3 ingredientas Varškės sūris Gnocchi pašalina visus tradicinio gnocchi gaminimo rūpesčius ir vos per kelias minutes pagaminsite lengvus, purius koldūnus! Šis patiekalas, paruoštas skaniame varškės Alfredo padaže, turi daug baltymų ir turi daug skonio.

Tiesiogine prasme nuostabu, kaip varškė gali išgelbėti dieną, kai reikia greitai ir lengvai paruošti receptus. Nuo mūsų gervuogių varškės pyrago varškės ledų iki mūsų plaktos varškės bulvių košės – varškė suteikia kreminės tekstūros ir padidina baltymų kiekį bet kuriam patiekalui. Man patinka jį įtraukti į šį gnocchi receptą, nes jis suteikia koldūnams minkštą ir purią tekstūrą be jokio papildomo virimo, lupimo ir bulvių košės darbo!

Gaminti šį gnocchi iš tikrųjų be pastangų… ir taip smagu! Tiesiog sumaišykite sumaišytą varškę, miltus ir druską, kol susidarys tešla. Tada tešlą iškočiokite virvelėmis ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais prieš kepdami su padažu. Skanu!

  • Varškė: Gnocchi naudojame sumaišytą, pilno riebumo varškę, o padažui – nemaišytą, 2% arba nenugriebto pieno varškę.
  • Universalūs miltai: Miltai yra pagrindinis tradicinių gnocchi ingredientas ir padeda suteikti jiems purios tekstūros.
  • Česnakai: Pagrindinis skonio stipriklis alfredo padaže.
  • Alyvuogių aliejus arba sviestas: Naudojamas svogūnams ir česnakams pakepinti padažui, kad jis būtų sodrus ir kvapnus.
  • Jūros druska: Padažui naudojame jūros druską, kad išryškintume visus ingredientų skonius.
  • Vyšniniai pomidorai: Puslitras vyšninių pomidorų labai padeda patiekalui suteikti gražios rūgštelės.
  • Tarkuotas parmezano sūris (nebūtina): Truputis sūrio viską pagerina, tiesa?
Tešla ruošiama ant pjaustymo lentos peiliu. Tešla iškočiojama į rąstą ir supjaustoma mažais gabalėliais.

Jei nesate varškės tekstūros gerbėjas, žinokite, kad varškę sumaišome, kad pagamintume gnocchi, o padaže jis ištirpsta tolygiai. Bet jei tai labiau skonio dalykas, pabandykite naudoti rikotos sūrį arba skyr jogurtą!

Pripildykite savo varškės gnocchi receptą įvairiais skaniais įdarais! Kai kurie iš mūsų mėgstamiausių yra:

  • Špinatai ir artišokai: Sūriam, kreminiam įdarui, kuris puikiai dera su sodriu alfredo padažu.
  • Šoninė ir čederis: Nes su šonine ir sūriu viskas geriau, tiesa?
  • Grybai ir žolelės: Pridėkite šiek tiek žemiško skonio su smulkintais grybais ir šviežiomis žolelėmis, pavyzdžiui, čiobreliais ar rozmarinais.
  • Saulėje džiovinti pomidorai ir feta: Dėl Viduržemio jūros tradicinių gnocchi patiekalų.
  • Pesto ir pušies riešutai: Įpilkite šiek tiek žalios gėrybės su gabalėliu pesto ir pabarstykite skrudintais pušies riešutais. Šaunu!

Norėdami pagaminti sumaišytą varškės sūrį, pridėkite 1 puodelis varškės į greitaeigį trintuvą ir dideliu greičiu plakite iki šilkinio glotnumo. tai viskas!

beast blenderis.

Mūsų mėgstamiausia

Beast Blender

„Beast Blender“ yra mūsų įprastas trintuvas kokteiliams, padažams, sriuboms ir viskam, kas yra tarp jų. Tai idealus dydis ir vidutinė kaina. O, ir taip galinga!

Keptuvė su tolygiai parudavusiais gnocchi gabalėliais ant šviesaus paviršiaus.

štai mūsų didžiausias patarimas!

Į 9 žingsnisįsitikinkite, kad keptuvė nėra per karšta, kitaip sutrauks varškės padažą.

Likučius laikykite sandariame inde šaldytuve iki 3 dienos. Prieš patiekdami pašildykite ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje.

Keptuvė su lydytu sūriu, skrudintais vyšniniais pomidorais ir žolelėmis, kartu su mediniu šaukštu. Šviežios petražolės yra šone.

Aptarnavimo pasiūlymai

Šis sveikas gnocchi receptas gali būti patiekiamas kaip pagrindinis arba garnyras. Mums labai patinka su keptomis daržovėmis, šviežios salotos, tokios kaip šios sviestinių salotų salotos, arba baltymai, tokie kaip sultinga ant grotelių kepta vištiena arba lengvai kepamos krevetės!

  • Pradėkite ruošdami gnocchi. Sumaišykite sumaišytą varškę į didelį maišymo dubenį. Suberkite miltus ir druską ir švelniai maišykite, kad susimaišytų arba kol miltai susigers. Stenkitės nepermaišyti.

  • Gnocchi tešlą išverskite ant švaraus ir miltais pabarstyto paviršiaus. Tešlą keletą kartų minkykite, tada padalinkite į ketvirčius.

  • Kiekvieną ketvirtį rankomis švelniai iškočiokite į lygų rąstą, darbo vietoje palikdami pakankamai miltų, kad tešla nepriliptų. Jei rąstas tampa per ilgas, kad jį būtų galima tvarkyti, padalinkite jį per pusę ir toliau ridenkite, kol pasieksite ¾ colio pločio.

  • Kiekvieną rąstą supjaustykite kąsnio dydžio, maždaug ¾ colio ilgio gabalėliais. Dar kartą lengvai apibarstykite gnocchi miltais ir švelniai apibarstykite miltais, kad jie nepriliptų. Atidėkite į šalį.

  • Paruoškite varškės sūrelį alfredo. Didelėje keptuvėje ant vidutinės/didelės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Suberkite svogūną ir pagardinkite žiupsneliu druskos. Svogūnus pakepinkite 3 minutes. Suberkite česnaką ir likusią druską ir pakepinkite, kol pasidarys kvapnus. Išimkite iš svogūnų ir česnakų iš keptuvės ir palikite atvėsti 10 minučių.

  • Į tą pačią keptuvę įpilkite dar 3 šaukštus alyvuogių aliejaus, pomidorų ir druskos. Uždenkite ir pakaitinkite ant vidutinės/aukštos ugnies. Virkite 5 minutes, tada suberkite česnaką. Dar kartą uždenkite ir kepkite dar 5 minutes, retkarčiais pamaišydami. Tikslas – kad pomidorai susprogtų. Kai pomidorai sprogs, perkelkite į atskirą dubenį.

  • Kai svogūnai atvės, sudėkite juos į greitaeigį trintuvą su 1 puodeliu varškės ir plakite iki vientisos masės. Atidėkite į šalį.

  • Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą alyvuogių aliejaus ir sudėkite gnocchi. Išmeskite gnocchi ir kepkite, kol abi pusės bus šiek tiek rudos. Kartokite, kol visi gnocchi paruduos.

  • Nukelkite keptuvę nuo ugnies ir apkepkite gnocchi su vientisu varškės padažu.* Jei reikia, pakaitinkite ant silpnos ugnies. Ant viršaus uždėkite pomidorų, tarkuoto parmezano ir šviežiai grūstų pipirų. Mėgaukitės iš karto.

  • Norėdami pagaminti sumaišytą varškės sūrį, į greitaeigį trintuvą įpilkite 1 puodelį varškės ir plakite dideliu greičiu iki šilkinio glotnumo.
  • 9 veiksme įsitikinkite, kad keptuvė nėra per karšta, kitaip sutrauks varškės padažą.

Kalorijos: 272 kcal, Angliavandeniai: 19 g, Baltymai: 10 g, Riebalai: 17 g, Pluoštas: 1 g, Cukrus: 4 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.

Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -