Niekas, ir aš sakau, NIEKAS negamina picos fritos kaip mano itališka močiutė! mano Nonna’s Pizza Fritta yra tradicinis itališkas receptas, kuris yra traškus, purus ir toks paprastas, koks yra. Įpilkite cinamono cukraus, jei norite saldaus skanėsto, arba pamerkite į marinaros padažą, kad gautumėte pikantišką skonį. Bet kuriuo atveju jūsų pilvas bus laimingas.

Baneris su tekstu:

Mano Nonna gamino šį picos fritta receptą su picos tešlos likučiais, nes, žinote, italai visada turi po ranka papildomos picos tešlos. Bet nesijaudinkite, jei reikia, galite pasigaminti picos tešlą arba nusipirkti parduotuvėje! Veikia lygiai taip pat 😀

Suteikėme jums galimybę kepti šiuos vaikinus aliejuje arba kepti orinėje gruzdintuvėje – bet kuriuo atveju tai neįtikėtinai paprasta! Tiesiog supjaustykite norimo dydžio tešlą ir kepkite arba kepkite ore iki auksinės rudos ir traškios iš abiejų pusių.

  1. Picos tešla: Naudokite likusią, naminę arba parduotuvėje pirktą picos tešlą. Kad ir kas jums tinka!
  2. Cukrus: Saldžiam variantui ant viršaus pabarstykite cinamono cukrų. Jei norite pikantiško, praleiskite šį ingredientą.
  3. Augalinis aliejus: Norėdami iškepti šias grožybes, jums reikės augalinio aliejaus kepimui.
Ranka rašytas šparaginių pupelių kepimo salotų receptas ant iškloto popieriaus, kuriame yra šviežių šparaginių pupelių, itališko užpilo, Dižono garstyčių ir skrudintų pjaustytų migdolų. Lengvai vykdomos instrukcijos padės jums sukurti šį traškų ir kvapnų patiekalą.

Tinkamas maistas

Šeimos receptų serija

Visi šios serijos receptai yra įkvėpti kažkieno ypatingo kiekvienoje mūsų šeimoje. Tai receptai, kuriais užaugome mėgaudamiesi per šventes. Iš mūsų širdies į jūsų ❤️

Ant medinės pjaustymo lentos peiliu išdėliojame pjaustytus tešlos trikampius.

Naudojome apie 48 uncijos. aliejaus a 6 kvortų olandiška orkaitė virti šias picas. Įsitikinkite, kad turite pakankamai aliejaus, kad tešla galėtų visiškai apsemti kepant.

Pridėti a šaukštelis cinamono prie cukraus dangos, kad suteiktų šiltą ir jaukų skonį. Arba išimkite cukrų ir pridėkite šiek tiek tarkuoto parmezano sūrio ir Itališkos žolelės į tešlą prieš kepant, kad būtų pikantiškas posūkis.

Iš keptuvės su aliejumi metaline mentele keliamas keptos duonos gabalas.

Geriau nenaudoti tonos aliejaus? Mes tai suprantame. Šias picas galite kepti ir keptuvėje! Tiesiog pašildykite oro gruzdintuvą iki 400 ℉. Tada porcijomis supjaustytas fritas įspauskite į cukrų ir sudėkite į oro gruzdintuvės krepšelį.

Prieš kepdami ore, apipurkškite avokadų kepimo aliejumi 3 minutes. Apverskite ir kepkite ore dar 3 minutes arba iki auksinės rudos spalvos.

ninja oro gruzdintuvė baltame fone.

Mėgstamiausias

Oro gruzdintuvė

Ieškote geriausios oro gruzdintuvės? Mūsų mėgstamiausia yra „Ninja Kitchen“ oro gruzdintuvė. Tai patikima ir nedidelė kaina.

Cukriniu cukrumi padengtas pyragas stovi ant lėkštės, užpildytos granuliuotu cukrumi.

štai patarimas!

Prieš kepdami įsitikinkite, kad aliejus yra karštas. Norėdami patikrinti temperatūrą, į aliejų įmeskite nedidelį gabalėlį tešlos, o jei jis šnypščia ir greitai pakils į viršų, ji paruošta kepti!

Likusias picos fritas laikykite sandariame inde šaldytuve iki 3 dienos. Įkaitinkite juos orkaitėje arba gruzdintuvėje, kol vėl taps traškūs. Jie taip pat gerai užšąla. Tiesiog prieš užšaldydami juos visiškai atvėsinkite.

Stačiakampių beignetų lėkštė, padengta cukraus pudra ant šviesaus paviršiaus.

Ką patiekti su Nonna’s Pizza Fritta

Šis picos fritta receptas buvo sukurtas tam, kad jį būtų galima įmerkti į skanų panardinimą! Štai keletas įkvėpimo idėjų:

Saldūs Dipsai

  • Šiltas šokoladinis lazdyno riešutų užtepėlė
  • Klevų sirupas arba medus
  • Vaisių konservai, pavyzdžiui, braškių, aviečių ar abrikosų

Pikantieji padažai

  • Marinara padažas klasikiniam picos skoniui
  • Česnakiniai aioli kreminiai efektai
  • Rančinis padažas vėsiam ir aštriam maudynėms

  • Išimkite picos tešlą iš šaldytuvo likus 30 minučių prieš naudojimą.

  • Norėdami kepti aliejuje, į olandišką orkaitę arba gilią ketaus keptuvę įpilkite bent 2 colių augalinio aliejaus ir įkaitinkite iki 375 ℉.

  • Kol aliejus kaista, tešlą perpjaukite į 5-7 dalis. Rankomis lengvai išlyginkite ir ištempkite kiekvieną gabalėlį į ilgą jono formą.

  • Kai aliejus bus paruoštas, į puodą įdėkite 1–2 tešlos gabaliukus. Kepkite kiekvieną pusę 30–45 sekundes.

  • Išimkite fritą iš aliejaus ir sudėkite į cukrų, išmeskite, kad apsemtų.

  • Likučius išsaugokite sandariame inde.

  • 6 qt olandiškoje orkaitėje panaudojome apie 48 uncijas aliejaus.
  • Pagaminti orinėje gruzdintuvėjeįkaitinkite oro gruzdintuvą iki 400 ℉. Dalimis supjaustytas fritas įspauskite į cukrų ir sudėkite į oro gruzdintuvės krepšelį. Apipurkškite avokadų kepimo aliejumi. Kepkite ore 3 minutes, apverskite ir kepkite ore dar 3 minutes arba iki auksinės rudos spalvos.
  • Pagyvinkite savo fritas į cukraus dangą įdėdami šaukštelį cinamono.
  • Tai puikus picos tešlos likučių receptas, tačiau tiks ir ką tik pagaminta tešla.

Kalorijos: 196 kcal, Angliavandeniai: 40 g, Baltymai: 5 g, Riebalai: 2 g, Pluoštas: 1 g, Cukrus: 14 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.

Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -