Sunku užpildyti mylimus vaikystės pusryčius (negaliu patikėti, kad pusryčiams suvalgėme tiek cukraus!), bet šie legendiniai Baltymų pop pyragaičiai tikrai pristatyti.

Cinamoninio rudojo cukraus pop pyragaičiai visada buvo mano malonumas, tačiau sudedamųjų dalių sąrašas dėžutės gale nėra geras. Patenkinau savo troškimą su šiais cinamono vyniotiniais vafliais ir kad ir kokie skanūs jie būtų, jie nėra joks pop pyragas! Taigi galite lažintis, kad radome būdą, kaip padaryti juos sveikesnius, o vis dar pakuodami baltymus.

Baltymų desertų logotipas raudoname fone.

Šios Baltymų pop pyragaičiai yra paaukštinta, maistingesnė nostalgiško vaikystės skanėsto versija. Jie gaminami iš šilto ir dribsnių varškės pyrago, užpildyto baltymais pripildytu cinamono rudojo cukraus įdaru ir užpiltu saldžiųjų migdolų pieno glaistu. Pasiruoškite išgyventi savo vaikystės prisiminimus be kaltės!

Kaip šie baltyminiai pop tortai?!

Kas suteikia jums „baltymų“ šiuose pyraguose?

NAMĖS SŪRIŲ TEŠINYS

Teisingai. Mes padarėme epišką pyrago / tešlos / plutos situaciją, naudodami tik miltus, šiek tiek rudojo cukraus, sviesto ir sumaišyto varškės. Šiame recepte varškė prideda didžiąją dalį baltymų ir leiskite man pasakyti, kad niekada nežinotumėte, kad tai buvo recepto dalis!

Ko reikia norint pradėti

  • Universalūs miltai: Tai bus mūsų konditerijos tešlos pagrindas.
  • Šviesiai rudas cukrus: Šviesiai rudąjį cukrų naudojame ir konditerijos tešlai, ir įdarui dėl to klasikinio dekadentiško saldumo.
  • Nesūdytas sviestas: Norėdami gauti geriausius rezultatus, naudokite šaltą nesūdytą sviestą.
  • 4% varškės: Manome, kad 4% varškės yra puikios konsistencijos konditerijos tešlai. Didesnis riebalų kiekis suteikia sodrumo ir padeda atsikratyti pleiskanų.
  • Cinamonas: Jūs negalite turėti cinamono pop-Tart be cinamono!
  • Vanilės baltymų milteliai: Naudojome augalinį Garden of Life Vanilla Protein, bet drąsiai naudokite savo mėgstamus baltymų miltelius.
  • Cukraus pudra: Kuo mūsų baltymų pop pyragėlių glazūra tokia nuostabi!
  • Nesaldintas paprastas migdolų pienas: Vietoj įprasto pieno naudojome migdolų pieną, kad būtų sveikesnis pasirinkimas, tačiau drąsiai naudokite bet kokį turimą pieną.
  • Virtuvės kombainas: Norėdami sumaišyti ir sumaišyti konditerijos tešlos ingredientus, jums reikės virtuvės kombaino.
beast blenderis.

Mūsų mėgstamiausia

Beast Blender

„Beast Blender“ yra mūsų įprastas trintuvas kokteiliams, padažams, sriuboms ir viskam, kas yra tarp jų. Tai idealus dydis ir vidutinė kaina. O, ir taip galinga!

Įvairūs kepimo ingredientai ant balto paviršiaus: miltai, rudasis cukrus, sviestas, kakavos milteliai, kepimo milteliai, vanilės ekstraktas, grietinė ir pienas dubenyse ir lėkštėse.

Ar nesate cinamono pop-Tart žmogus? Išbandykite kitą skonio variantą!

Aš visada buvau cinamono pop-Tart mergaitiška, bet jei nesate cinamono gerbėja, yra daugybė kitų variantų, kuriuos galite išbandyti savo baltyminiams pop-tartams. Štai keletas pasiūlymų:

  • Vaisiai užpildyti: Cinamono įdarą pakeiskite pasirinktais vaisiais, pavyzdžiui, braškėmis ar mėlynėmis. Vaisius rekomenduoju sutrinti ir sumaišyti su trupučiu medaus ar klevų sirupo, kad susidarytų tepamas įdaras. Arba naudokite uogienę ar konservus, kad būtų greitesnis pasirinkimas.
  • Nutella užpildyti: Jei norite dekadentiško posūkio, vietoj cinamono kaip įdarą naudokite Nutella.
  • Pikantiška versija: Praleiskite saldų įdarą ir pagaminkite pikantišką variantą, į tešlą įmaišydami sūrio, žolelių ir prieskonių. Jūs netgi galite jį naudoti kaip duonos pakaitalą pusryčių sumuštinyje!
Žingsnis po žingsnio kepinio gaminimo procesas: tešlos mišinys, iškočiojama tešla su cinamono įdaru, sandarūs ir sulenkti kraštai kaip skanūs baltyminiai poptortai, iškepti iki tobulumo, o ant viršaus užteptas glajus.

Kaip pasigaminti baltyminius pop tortus

  1. Įkaitinkite orkaitę. Įkaitinkite orkaitę iki 350 ℉ ir skardą iškloti kepimo popieriumi. Atidėkite į šalį.
  2. Proceso ingredientai. Padėkite miltų, rudojo cukraus, druskosir sviesto į a maisto kombainas ir pulsą, kad sulaužytų sviestą. Tada pridėkite varškės ir pulsą derinti. Jis turėtų atrodyti trupinis, bet ne šlapias.
  3. Sukurkite tešlą. Įjunkite procesorių ir lėtai įpilkite šalto vandens, po 1 valgomąjį šaukštą. Kai rutulys pradeda formuotis, galite sustoti.
  4. Kočioti tešlą. Tešlą perkelkite ant miltais pabarstyto darbinio paviršiaus ir padalinti į dvi lygias dalis. Iškočiokite vieną gabalėlį iki 12×12 colių tada perkelkite į išklotą skardą. Atidėkite į šalį.
  5. Sumaišykite užpildą. Sumaišykite rudojo cukraus, cinamonoir baltymų milteliai mažame dubenėlyje.
  6. Surinkti. Paskleiskite rudojo cukraus mišinio ant tešlos, paliekant apie ½ colio aplink kraštą, kad suspaustų kraštai. Atidėkite į šalį. Tada iškočiokite likusią tešlą ir padėkite ant rudojo cukraus mišinio. Šakute suspauskite kraštus, kad užsandarintumėte. Tada įsmeikite šakutę į Pop-Tart viršų, kad sustabdytumėte oro burbuliukus.
  7. Kepti. Kepti už 25-30 minučių.
  8. Padaryti glazūrą. Kol kepa Pop-Tart, padėkite cukraus pudros, migdolų pienoir vanilė į dubenį ir išmaišykite, kad susimaišytų. Uždenkite plastikine plėvele, kad ant viršaus nesusidarytų plėvelė.
  9. Glazūruokite ir patiekite. Išimkite Pop-Tart iš orkaitės ir leiskite jam atvėsti 15-20 minučių prieš užpilant glaistu. Patiekite ir mėgaukitės!
Didelis stačiakampis tešla su briaunuotais kraštais padengtas baltu glajumi, dedamas ant raukšlėto pergamentinio popieriaus šalia nedidelio dubenėlio papildomo glajaus.

Jei prieš kočiodami jūsų tešla atrodo per lipni, suminkykite ją su trupučiu miltų. Ji turėtų jaustis panašiai kaip šviežios duonos tešla.

Jei kyla problemų vyniojant tešlą 12×12 coliųnesijaudink! Tiesiog iškočiokite jį kuo arčiau tokio dydžio. Mes tai radome 10×10 colių vis tiek gražiai telpa į keptuvę ir gaunamas skanus pop pyragas. Vis dėlto galite turėti šiek tiek papildomos tešlos ir įdaro, todėl apsvarstykite galimybę pasigaminti mini pyragą su likučiais!

kitų svarbių patarimų

  • Atminkite, kad išleidimo matmenys nėra tikslūs. Tik svarbu, kad viršus ir apačia būtų santykinai vienodo dydžio ir storio.
  • Kai 6 veiksme užspaudžiate kraštus, įsitikinkite, kad užspaudimuose nėra skylių, nes kitaip įdaras gali išsilieti.
Devyni trapios tekstūros ledinės tešlos stačiakampiai, išdėstyti ant pergamentinio popieriaus. Apačioje kairėje yra dubuo su glajumi su šaukštu.

Kai atvės, naminius Pop-Tarts laikykite sandariame inde kambario temperatūroje iki 3 dienos. Taip pat galite juos užšaldyti ilgiau laikyti; prieš patiekdami būtinai juos gerai suvyniokite ir atšildykite.

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350 ℉ ir skardą išklokite pergamentiniu popieriumi. Atidėkite į šalį.

  • Miltus, rudąjį cukrų, druską ir sviestą suberkite į virtuvinį kombainą ir plakite, kad sviestas sutrupėtų. Tada sudėkite varškę ir ankštinius, kad sumaišytumėte. Jis turėtų atrodyti trupinis, bet ne šlapias.

  • Įjunkite procesorių ir lėtai įpilkite šalto vandens po 1 valgomąjį šaukštą. Kai rutulys pradeda formuotis, galite sustoti.

  • Tešlą perkelkite ant miltais pabarstyto stalviršio ir padalinkite į dvi lygias dalis. Vieną gabalėlį iškočiokite iki 12 × 12 colių ir perkelkite į išklotą skardą. Atidėkite į šalį.

  • Mažame dubenyje sumaišykite rudąjį cukrų, cinamoną ir baltymų miltelius.

  • Ištepkite rudojo cukraus mišinį ant tešlos, palikdami apie ½ colio aplink kraštą, kad kraštai susitrauktų. Atidėkite į šalį.*

  • Likusią tešlą iškočiokite ir padėkite ant rudojo cukraus mišinio. Šakute suspauskite kraštus, kad užsandarintumėte. Tada subadykite šakutę į pyrago viršų, kad sustabdytumėte oro burbuliukus.

  • Kepkite 25-30 minučių 350 ℉ temperatūroje.

  • Kol pyragas kepa, pasigaminkite glajų. Į dubenį sudėkite cukraus pudrą, migdolų pieną ir vanilę ir išmaišykite, kad susimaišytų. Uždenkite plastikine plėvele, kad ant viršaus nesusidarytų plėvelė.

  • Išimkite pyragą iš orkaitės ir leiskite jam atvėsti 15-20 minučių, prieš apliedami glajumi. Supjaustykite vienodo dydžio kvadratais arba stačiakampiais.

  • Jei tešla atrodo per lipni, prieš kočiodami ją paminkykite su trupučiu miltų. Ji turėtų jaustis panašiai kaip šviežios duonos tešla.
  • Išleidimo išmatavimai nėra tikslūs. Tik svarbu, kad viršus ir apačia būtų santykinai vienodo dydžio ir storio.
  • Kai 6 veiksme užspaudžiate kraštus, įsitikinkite, kad užspaudimuose nėra skylių, nes kitaip įdaras gali išsilieti.

Kalorijos: 351 kcal, Angliavandeniai: 51 g, Baltymai: 8 g, Riebalai: 13 g, Pluoštas: 1 g, Cukrus: 20 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.

Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Dalios iš It’s Raining Flour.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -