Tai anakardžių traškumo edamame salotos yra ne tik daržovių, bet ir 30 g baltymų vienoje porcijoje. Mūsų naminiai čili traškūs anakardžiai ir kreminis anakardžių sviesto padažas yra apibarstyti edamame, agurkais, žirneliais su cukrumi, morkomis, kvinoja ir daugybe žolelių, kad sukurtumėte vieną iš epiškiausių salotų, kurias kada nors sukūrėme.
Mums čia patinka geros, sočios salotos, ir tai ne paslaptis! Jau daugelį metų gaminame daržovių supakuotas quinoa salotas, o šis edamame salotų grožis gali patikti mūsų naujam mėgstamiausiam pyragui 👑 Vienoje porcijoje yra 30 g baltymų, todėl patiekalą galima paruošti iš anksto (ačiū, sočios daržovės!), o naminiai čili traškūs anakardžiai yra tiesiog omg tokie geri.
Mūsų parodos viršūnė yra – NAMINIAI ČILI TRAUKŠČIAI anakardžiai! Pagaminta su žali anakardžiai, čili traškėjimas, medusir kurso druskajie paprasti, tačiau tokie skoningi. Gaminame didesnes partijas, kad tik užkąstume 😋
Antras už pasirodymą sustabdymo ingredientas yra naminis padažas. Dėl anakardžių sviesto jis yra itin kreminis, česnakinio čili padažo dėka – šiek tiek aštrus, o dėl šviežiai išspaustų laimo sulčių – puikiai aitrus.
Pakankamai sotus pagrindiniam patiekalui
Reikia specialių salotų, kad būtų pakankamai medžiagos, kad jas būtų galima valgyti kaip pagrindinį patiekalą, o štai šios salotos yra vienos iš jų! 30 g baltymų reiškia, kad pasisotinsite skaniais ir maistingais ingredientais, kurie kartu pagamins sočias ir kvapnias salotas. Ką gausite:
- Super kreminis anakardžių čili česnako padažas
- Naminis čili traškūs anakardžiai kuriuos iš tikrųjų labai lengva pasigaminti ant viryklės.
- Daržovių supakuotos salotos su edamamu, quinoa, morkomis, agurkais, cukriniais žirneliais, raudonaisiais svogūnais, žaliaisiais svogūnais, kalendra ir mėtomis. YUM!
Galite padėkoti šiems vegetariškiems baltymų galiūnams:
- Edamame: 17 g baltymų 1 puodelyje
- Anakardžiai: 5 g baltymų 1/4 puodelio
- Kvinoja: 7 g baltymų 1 puodelyje
Geriausi patarimai, kaip gaminti Edamame salotas
Jei turite likučių, salotas ir anakardžius rekomenduojame laikyti atskirai sandariuose induose šaldytuve. Salotos išliks šviežios 3-4 dienaso anakardžiai išliks švieži savaitę.
-
Pradėkite ruošdami anakardžius. Įkaitinkite didelę keptuvę ant vidutinės ugnies. Suberkite anakardžius ir paskrudinkite 2 minutes, periodiškai maišydami. Į anakardžius įpilkite anakardžių traškumo ir medaus ir išmaišykite. Virkite dar 2 minutes arba tol, kol anakardžiai pradės ruduoti.
-
Anakardžius perkelkite į lėkštę ir pagardinkite druska. Įdėkite juos į šaldytuvą arba šaldiklį, kad atvėstų.
-
Tada sudėkite visus padažo ingredientus į dubenį ir išplakite. Padažas iš pradžių atrodys tirštas, bet toliau plakite ir jis suplonės. Jei padažas vis dar tirštas (tai nulemia anakardžių sviesto riebumas), įpilkite 1 arbatinį šaukštelį vandens, kol pasieks norimą konsistenciją. Atidėkite į šalį.
-
Į dubenį sudėkite quinoa, edamamą, morkas, agurkus, žirnius, raudonąjį svogūną, kalendrą, mėtą ir žaliąjį svogūną ir išmeskite. Pagardinkite druska ir vėl išmaišykite.
-
Padažykite salotas ir išmaišykite, kol apskrus. Sudėkite anakardžius ir vėl išmaišykite. Mėgaukitės iš karto arba atšaldykite.
- Jei norite aštresnio užpilo, įpilkite 1-2 arbatiniais šaukšteliais daugiau čili česnakinio padažo.
- Nesivaržykite maišyti daržovių, kurias naudojate šiose salotose.
- Jei norite į šias salotas pridėti baltymų, rekomenduojame mūsų teriyaki lašišos arba oro gruzdintuvės tofu.
Kalorijos: 773 kcal, Angliavandeniai: 77 g, Baltymai: 30 g, Riebalai: 39 g, Pluoštas: 16 g, Cukrus: 16 g
Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.
Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.