Šios Korėjietiškos jautienos salotų vyniotiniai derinkite geriausius iš abiejų pasaulių įtraukdami mūsų naminės korėjietiškos jautienos maltos mėsos į patogų rankinį patiekalą su sviestinėmis salotomis. Nesvarbu, ar ieškote skanaus užkandžio, ar skanaus pagrindinio užkandžio, šis užkandis mūsų širdyse, o taip pat jūsų.

Aš, kaip ir daugelis mūsų, esu apsėstas korėjietiškų kepsnių. Stiprūs, drąsūs česnako, imbiero ir sojos skoniai, sumaišyti su apanglėjusia, karamelizuota mėsa, tiesiog kalba apie mano sielą. Tačiau būkime tikri: kartais neturime laiko visapusiškam KBBQ seansui arba trokštame to paties skonio, bet lengvesnės formos. Šie korėjietiškos jautienos salotų įvyniojimai yra IT.

Pirmą kartą gaminate korėjietišką jautieną? Toliau jį suskirstysime jums, kad jūsų gaminimo procesas būtų kuo paprastesnis. Pasiruoškite dideliam skonio ir tekstūros veiksmui!

  • Sojų padažas: Sojos padažas, kurį būtina turėti Korėjos virtuvėje, patiekalui suteikia gilumo ir umami. Jei nesate glitimo, rinkitės tamari.
  • Ryžių actas & sezamo aliejus: Jie naudojami daržovėms marinuoti ir gardinti bei sukurti skanų jautienos padažą.
  • Gochujang: Jūs negalite valgyti korėjietiško maisto be šios aštrios, fermentuotos čili pastos! Tai prideda šilumos ir priklausomybę sukeliančio skonio gylio.
  • Imbieras: Geriausiai tinka šviežiai tarkuotas, bet galite naudoti ir maltą imbierą, jei tokį turite po ranka.
  • Malta jautiena: Priklausomai nuo jūsų pageidavimų, naudokite liesą arba riebesnę jautieną.
  • Žalieji svogūnai: Plonais griežinėliais supjaustyti žalieji svogūnai įvyniojimams suteikia gaivaus kąsnio.
  • Paprika: Naudokite bet kokią jums patinkančią spalvą, tačiau raudona arba geltona suteikia gražią spalvą.
  • Šviežios laimo sultys: Dėl aštraus, citrusinio skonio.
  • Salotų lapai: Bostono arba Bibb salotų lapai puikiai tinka visiems kvapniams įdarams.
Salotų įvyniojimų koliažas: maltos jautienos kepimas, padažo įmaišymas, prieskonių ir žaliųjų svogūnų įmaišymas, daržovių mišinio ruošimas, salotų įvyniojimų su daržovėmis komplektavimas.

Rekomenduojame naudoti maltą jautieną, bet tiks ir malta kiauliena, kalakutiena, vištiena arba augalinės kilmės malta. Taip pat galite naudoti plonais griežinėliais pjaustytą vištieną, kiaulieną ar jautieną, jei norite didesnių mėsos gabalėlių. Tiesiog būtinai atitinkamai sureguliuokite gaminimo laiką. Krevetės taip pat yra puikus pasirinkimas jūros gėrybių pasukimui ant šių įvyniojimų.

Keletas puikių variantų yra plonais griežinėliais supjaustytas agurkas, pupelių daigai, susmulkinti kopūstai arba salotos ir kubeliais pjaustytas avokadas. Mes taip pat mėgstame pridėti kimchi, kad gautume papildomo skonio!

Ranka, laikanti baltoje lėkštėje salotų įvyniojimą, užpildytą malta mėsa, susmulkintomis morkomis ir žolelėmis.

pabandyk!

Korėjietiški maltos jautienos dubenys

Ieškote Korėjos įkvėptų skonių, bet ne salotų įvyniojime? Išbandykite mūsų korėjietiškos maltos jautienos dubenėlius!

Kaip gaminti šį korėjietiškų jautienos salotų įvyniojimų receptą maistui ruošti?

Eik, MERGAITE. Jei ruošiate maistą pagal šį receptą, jautieną, salotas ir daržoves laikykite atskirai, kol būsite pasiruošę patiekti. Tai neleis salotoms permirkti, o visi komponentai išliks švieži. Kai būsite pasiruošę valgyti, tiesiog pašildykite jautieną mikrobangų krosnelėje arba ant viryklės ir sudėkite salotų įvyniojimus su daržovėmis.

Likučius laikykite sandariame inde šaldytuve iki 3-4 dienas.

Salotų įvyniojimai baltoje lėkštėje su faršu, griežinėliais pjaustytomis morkomis, sezamo sėklomis ir žaliais svogūnais. Pirmajame plane matomi auksiniai stalo įrankiai.

Ką patiekti su korėjietiškos jautienos salotų vyniotiniais

Patobulinkite šiuos korėjietiškos maltos jautienos salotų įvyniojimus į visavertį ir sotų patiekalą derindami juos su kai kuriais gardžiais šonais.

Kepti ryžiai visada yra geras pasirinkimas. Mūsų paprasti greitai paruošiami kepti ryžiai arba lipnūs ryžiai būtų nuostabūs variantai! Pridėkite prie mūsų anakardžių traškučių Edamame salotų, Spring Roll salotų arba imbiero žirnių salotų, kad gautumėte gaivų traškumą.

  • Paruoškite daržoves. Į dubenį įpilkite raudonųjų pipirų, morkų, ryžių acto, druskos, sezamo aliejaus ir laimo sulčių ir išmaišykite. Įdėkite į šaldytuvą.

  • Tada atskirame dubenyje išplakite sojos padažą, ryžių actą, sezamo aliejų, česnaką, rudąjį cukrų, žuvies padažą, gochujang ir imbierą. Atidėkite į šalį.

  • Įkaitinkite didelę keptuvę ant vidutinės/aukštos ugnies. Sudėkite maltą jautieną ir kepkite, kol beveik visiškai iškeps, 4–6 minutes.

  • Supilkite sojų padažo mišinį ant jautienos ir sumažinkite ugnį. Troškinkite 3-4 minutes.

  • Kai jautiena iškeps, perkelkite jautieną į vieną keptuvės pusę, o padažą į kitą. Į padažą suberkite kukurūzų krakmolą ir stipriai plakite, kol kukurūzų krakmolas ištirps. Vėl sumaišykite padažą ir jautieną ir švelniai troškinkite ant vidutinės ugnies, kol padažas sutirštės.

  • Nukelkite nuo ugnies ir apibarstykite sezamo sėklomis bei žaliaisiais svogūnais.

  • Išimkite daržoves iš šaldytuvo ir į daržoves suberkite žalius svogūnus ir kalendrą, išmaišykite.

  • Padarykite salotų įvyniojimus į kiekvieną jautienos maltą mėsą, o ant viršaus padėkite daržoves. Papuoškite sezamo sėklomis ir mėgaukitės.

  • Jei ruošiate maistą pagal šį receptą, jautieną, salotas ir daržoves laikykite atskirai, kol būsite pasiruošę patiekti.
  • Rekomenduojame naudoti maltą jautieną, bet tiks ir malta kiauliena, kalakutiena, vištiena arba augalinės kilmės malta.

Kalorijos: 369 kcal, Angliavandeniai: 8 g, Baltymai: 22 g, Riebalai: 28 g, Pluoštas: 2 g, Cukrus: 4 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.

Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -