Jei ką nors žinote „Fit Foodie Finds“, tai mes žinome, kaip gaminti čili! Mes esame vidurio vakarų merginos ir labai svarbu žinoti, kaip pasigaminti legalų čili.

Tai geriausias lėtos viryklės čili receptas, kurį mes visiškai ištobulinome. Naudojome maltą jautieną, pupeles, puikų naminį čili prieskonį ir slaptą ingredientą – klevų sirupą.

„Visiškai skanu! 5 žvaigždutės nuo mano vyro ir jis išrankus su savo čili! – Jenikka

Dabar čili sezonas, žmonės! Ir jūs žinote, kad mes esame dideli čili gerbėjai čia, „Fit Foodie Finds“. Nors mums patinka maišyti dalykus su skoniais ir ingredientais, tai yra išbandytas ir tikras receptas klasikinis lėtos viryklės čili. Tai paprasta, skanu ir taip lengva pagaminti.

Greita apžvalga, kaip pasigaminti čili lėtoje viryklėje

  1. Keptuvėje kepkite maltą jautieną.
  2. Dedame į lėtą viryklę.
  3. Sudėkite likusius ingredientus, nustatykite ir pamirškite!
  4. Virkite ant silpnos ugnies 3-4 valandas.

Šis čili pyragas yra panašus į mūsų jautienos čili receptą, su keliais pakeitimais ir, žinoma, gaminamas lėtoje viryklėje. Yra minimalus pasiruošimas, todėl šis receptas yra tinkamas įtemptoms dienoms.

1 ingredientas, kurio nenorite praleisti!

Kiekvienam čili receptui reikia tam tikro saldumo, kad išryškintų pikantiškų čili prieskonių skonį. Mums patinka naudoti grynas klevų sirupas – šilta, nerafinuota ir be galo žavu. Be jo nepagaminsite kito čili recepto!

Jautieną sumalti keptuvėje su kubeliais pjaustytu svogūnu ir smulkintu česnaku.

Padarykite šį lėtos viryklės čili receptą savo! Savo virtuvėje naudokite bet kurį iš šių paprastų ingredientų keitimo būdų:

  • Malta jautiena: Vietoj jautienos naudokite tiek pat maltos vištienos arba maltos kalakutienos. Mes netgi paruošėme šį čili receptą su augaliniu pagrindu, kad jis būtų vegetariškas.
  • Pupelės: Nedvejodami pakeiskite pupeles į kitą rūšį, pvz., juodąsias pupeles, garbanzo pupeles arba cannellini pupeles. Taip pat galite jų visiškai praleisti, bet tai nuobodu 😉
  • Sultinys: Mes mėgstame naudoti jautienos sultinį gamindami su malta jautiena, bet naudokite bet kokį jums patinkantį sultinį.
  • Klevas: Gryną klevų sirupą pakeiskite trupučiu rudojo cukraus arba medaus.
  • Prieskoniai: Vietoj jų naudokite 3–4 šaukštus mūsų naminių čili prieskonių visi prieskonių ARBA naudokite 1 parduotuvėje pirktą čili prieskonių pakelį (mūsų mėgstamiausia yra Siete!).
Lėtos viryklės čili puode su mediniu šaukštu.

Ar pirmiausia turiu išvirti jautieną?

Rekomenduojame jautieną greitai išvirti, prieš dedant ją į lėtą viryklę. Svarbu, kad jautiena būtų visiškai iškepta iki 160ºF pagal USDA.

Greitos viryklės instrukcijos

Jautienos maltai virti naudokite didelį puodą. Tada sudėkite likusius ingredientus ir užvirkite. Sumažinkite ugnį iki minimumo ir leiskite virti 10 minučių.

Lėtos viryklės čili lėtoje viryklėje atrodo skaniai.

Laikykite lėtos viryklės čili hermetiškame inde šaldytuve iki 5 dienų.

Lėtos viryklės čili puikiai užšąla! Turime visą vadovą, kaip užšaldyti sriubą, ir jis veikia lygiai taip pat su čili. Trumpai tariant, leiskite čili visiškai atvėsti, perkelkite į šaldiklyje tinkamus indus, sandariai uždarykite ir užšaldykite iki 3 mėnesių.

Lėtai virkite čili dubenyje su grietine, tarkuotu sūriu ir kubeliais pjaustytu žaliu svogūnu.

Turite likučių? Štai keletas būdų, kaip galite pakeisti šį lėtoje viryklėje keptą čili:

Ką patiekti ant čili

Niekada nepraleiskite priedų! Mėgstame čili dubenėlius pagardinti bet kuriuo iš šių dalykų:

  • Tortilijos traškučiai
  • Supjaustytas avokadas arba gvakamolė
  • Šviežia kalendra
  • Grietinė arba graikiškas jogurtas
  • Kubeliais supjaustytos paprikos
  • Kubeliais supjaustytas raudonasis svogūnas
  • Kalkių pleištai

  • Įkaitinkite didelę keptuvę ant vidutinės / didelės ugnies ir sudėkite jautieną į keptuvę.

  • Mėsą supjaustykite mažais gabalėliais ir kepkite 3-4 minutes.

  • Į keptuvę suberkite geltonąjį svogūną ir česnaką ir kartu kepkite visus ingredientus, kol jautienos malta bus beveik visiškai iškepusi, bet vis tiek bus rausvos spalvos.

  • Nusausinkite pusę malto jautienos riebalų (dažį palikite jautienos čili) ir supilkite jautienos mišinį į lėtą viryklę.

  • Į lėtą viryklę sudėkite likusius čili ingredientus ir maišykite, kol susimaišys.

  • Uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies 3-4 valandas.

  • Patiekite su graikišku jogurtu, čederio sūriu ir avokadu.

  • Saugykla: Laikykite lėtos viryklės čili hermetiškame inde šaldytuve iki 5 dienų. Aitriosios paprikos linkusios tirštėti vėsdamas, todėl likęs čili greičiausiai bus tirštesnis nei gaminant pirmą kartą. Vienu metu įpilkite 1 valgomąjį šaukštą sultinio arba vandens, kad čili atskiestų iki norimos konsistencijos.
  • Šaldiklio instrukcijos: Palikite čili visiškai atvėsti, perkelkite į šaldiklyje tinkamus indus, sandariai uždarykite ir užšaldykite iki 3 mėnesių.


(adthrive-in-post-video-player video-id=”uAYFT8AY” upload-date=”2021-10-29T16:50:32.000Z” name=”Slow Cooker Chili Recipe” description=”Tai geriausia lėta viryklė čili receptas internete prieskoniai“.)

Kalorijos: 394 kcal, Angliavandeniai: 36 g, Baltymai: 34 g, Riebalai: 14 g, Pluoštas: 8 g, Cukrus: 12 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.

Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -