Kas gali būti geriau už apleistus Džosus? Apleistas Joe Bowls! Šios dubenys turi visus burnoje tirpstančius klasikinio apleisto Joe sammie skonius, supakuotus viename maistingame dubenyje su 29 g baltymų vienoje porcijoje. Aha sveiki.
Mums patinka dubenėlių receptai, ir nuoširdžiai taip valgome didžiąją dalį savo patiekalų būdamos užsiėmusios mamos ir verslo savininkės. Jie puikiai tinka ruošiant maistą, nes galite pasiruošti iš anksto, o tada, kai ateina įtemptos savaitės vakarienės, jums tereikia surinkti ir mėgautis! Šie aplaistyti Joe dubenys yra būtent tokie – tikimės, kad jums tai patinka taip pat, kaip ir mums 🥰
Mūsų Sloppy Joe Bowls sudedamosios dalys
- Apleista Joe mėsa: mūsų maltos jautienos aplaistytos joes naudoja naminį padažą. Kodėl? Jis yra kvapnesnis, jame naudojami paprasti ingredientai, tokie kaip pomidorų padažas, Dižono garstyčios, Vorčesteršyras ir rudasis cukrus (dar žinomas kaip sandėliuko kabės daugumoje mūsų virtuvių jau yra po ranka).
- Skrudintos saldžiosios bulvės: mes mėgstame kubeliais supjaustyti savo saldžiuosius gabalėlius ir juos paskrudinti ruošdami likusius dubenėlio ingredientus.
- Kopūstų salotas: paprastas kopūstų ir raudonųjų svogūnų gabalėlis, supiltas į acto padažą, suteikia šiems aplaistytiems Joe dubenėliams puikų aštrumą ir traškumą.
- Supjaustyti marinuoti agurkai: augdami vidurio vakaruose, mes VISADA patiekėme savo aplaistytas joes su marinuotais agurkais arba supjaustytais raugintais agurkais.
štai patarimas!
Būtinai leiskite mėsai troškintis bent jau 10 minučių padaže. Tai leis visiems skoniams susijungti ir sukurti skaniai drąsų skonį.
Žinoma! Šiame recepte maltą jautieną taip pat galima pakeisti malta kalakutiena, vištiena arba augaliniu pagrindu. Tiesiog atminkite, kad priklausomai nuo pasirinktos mėsos riebumo, ji gali pagaminti mažiau aliejaus / skysčio nei malta jautiena.
Kitos pusės, kurias reikia įtraukti į „Sloppy Joe Bowls“.
Savo apleistą joe mėsą derinome su saldžiosiomis bulvėmis ir raugintais kopūstais bei svogūnais. Tačiau yra daug kitų skanių variantų, kuriuos galite patiekti su šiuo patiekalu. Štai keletas mūsų mėgstamiausių idėjų:
Jei turite likučių, komponentus laikykite atskirai sandariuose induose šaldytuve iki 3 dienos – Tai taip pat puikus būdas išsaugoti šį receptą, jei gaminote jį valgio ruošimui. Paruošę valgyti, tiesiog pašildykite mėsą ir saldžiąsias bulves mikrobangų krosnelėje arba ant viryklės, surinkite dubenėlius ir mėgaukitės.
-
Įkaitinkite alyvuogių aliejų dideliame puode ant vidutinės/didelės ugnies.
-
Į alyvuogių aliejų įpilkite tarkuoto svogūno kartu su ½ arbatinio šaukštelio druskos ir čili milteliais. Troškinkite 1-2 minutes. Įpilkite pomidorų pastos ir pakepinkite dar 1-2 minutes.
-
Tada suberkite česnaką ir pakepinkite, kol pasidarys kvapnus. Įpilkite pomidorų padažo, kečupo, Worcestershire, garstyčių ir rudojo cukraus. Plakite, kad sumaišytumėte.
-
Mišinį užvirinkite ant vidutinės/stiprios ugnies. Pasukite ant silpnos ugnies ir troškinkite 10-15 minučių ir nukelkite nuo ugnies.
-
Paruoškite salotas. Sudėkite kopūstą ir raudonąjį svogūną į didelį salotų dubenį. Įpilkite raudonojo vyno acto, 1 arbatinį šaukštelį druskos ir cukraus. Sumaišykite, kol pasidengs. Uždenkite ir perkelkite į šaldytuvą.
-
Įkaitinkite orkaitę iki 450ºF. Saldžiąsias bulves paskleiskite ant kepimo skardos. Pagardinkite 1 arbatiniu šaukšteliu druskos. Įmasažuokite druską į saldžiąsias bulves.
-
Kepkite saldžiąsias bulves 25-30 minučių orkaitėje arba kol šakutė suminkštės.
-
Kol saldžiosios bulvės kepa, paruoškite mėsą.
-
Įkaitinkite didelę vidutinę/didelę keptuvę. Sudėkite jautieną ir kepkite, kol paruduos, 5–7 minutes. Nukoškite riebalus ir grąžinkite mėsą į keptuvę. Supilkite mėsą apleistą joe padažą ir maišykite, kad kaitintumėte ant vidutinės ugnies, kol pasieks norimą temperatūrą. Nukelkite nuo ugnies.
-
Surinkite dubenėlius. Tolygiai paskirstykite apleistą joe mėsą į 4–6 dubenėlius kartu su kopūstų salotomis, saldžiosiomis bulvėmis ir supjaustytais raugintais agurkais.
-
Mėgaukitės iš karto.
Kalorijos: 578 kcal, Angliavandeniai: 31 g, Baltymai: 29 g, Riebalai: 38 g, Pluoštas: 6 g, Cukrus: 13 g
Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.
Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.