Mūsų kiaulienos kepsnys lėtoje viryklėje yra žaidimo keitiklis, suteikiantis švelnumo, kuriam sunku atsispirti. Tai unikalus skonių mišinys dėl mūsų ypatingo sauso trynimo ir lėto gaminimo magijos. Be to, naminio padažo privalumas daro tai geriausiu lėtos viryklės kiaulienos mentės kepsniu, kurį galite rasti internete.

Šis kiaulienos kepsnys yra vienas populiariausių „Fit Foodie Finds“ vakarienės receptų! Daugelis žmonių šį receptą sukūrė patys. Slinkite žemyn iki komentarų skilties, kad paliktumėte atsiliepimą arba gautumėte patarimų ir gudrybių iš kitų skaitytojų.

Taip gerai! Mano seseriai gurmaniškai tai patinka. Pagaminta taip, kaip aprašyta, šiek tiek saldaus cinamono gylio pridėjo tiek daug. Kiauliena nėra sausa. Daržovės kietos, bet troškintos sultyse. Visą dieną kvepėjau ir badavau, kai jis buvo paruoštas! ačiū!! -Rikas

Negaliu suskaičiuoti, kiek kartų gaminau šį kiaulienos kepsnį. Mano šeima to prašo ir aš visada įsipareigoju. Jiems patinka, kad tai sotus patiekalas viename patiekale – sultingas, švelnus kiaulienos kepsnys ir troškintos šakninės daržovės.

Ko reikia mūsų lėtoje viryklėje keptam kiaulienos kepsniui

Mūsų keptas kiaulienos kepsnys gaminamas su a be kaulo kiaulienos mentė, naminis sausas kiaulienos tepalas ir sočių šakninių daržovių, tokių kaip morkos ir bulvės, mišinys.

Kepsnys kepamas kvapniame skystyje iš balzamiko acto, raudonojo vyno ir vištienos sultinio, kuris vėliau virsta gardžiu padažu.

PS: lėtos viryklės naudojimas yra puikus būdas palengvinti valgį. Peržiūrėkite kai kuriuos mūsų mėgstamus patiekalus šaldytuve, kuriuos galėsite pasigaminti ir užšaldyti vėliau!

Rekomenduojame kiaulieną be kaulų arba kiaulienos užpakaliuką.

Išbandėme šį receptą su liesesniais kiaulienos gabalais, pvz., kiaulienos nugarine, ir tai nėra tas pats. Tau tikrai reikia kiaulienos mentės riebalų, kad šis „nukristų nuo kaulo“. Pasitikėk mumis.

pjaustytų daržovių lėkštėje.

Keletas patarimų, kaip gaminti kiaulienos kepsnį lėtoje viryklėje

  • Būkite dosnūs su prieskoniais.
  • Pjaustydami daržoves atkreipkite dėmesį, kad visos daržovės būtų supjaustytos maždaug vienodo dydžio, kad iškeptų tolygiai.
  • Prieš dedant į lėtą viryklę, kiaulienos mentę apkepame iš visų pusių. Kai tai darysite, įsitikinkite, kad alyvuogių aliejus jūsų ketaus keptuvėje yra KARŠTAS. Greitai apkepame, kad mėsa puikiai apskrus.
  • Rekomenduojame virti kiaulienos mentę įjungtame puode AUKŠTAS 6-8 valandas.
kiaulienos kepsnio apkepimas ketaus keptuvėje.

Pakaitalai ir variacijos

  • Kiauliena: Rekomenduojame naudoti a be kaulų kiaulienos mentės šiam receptui. Jis lengvai susmulkina, o skonis yra iš šio pasaulio. Tiks ir kiaulienos užpakalis. Tačiau jei turite kitą kiaulienos gabalą, kurį turite naudoti, naudokite jį. Gali ir nesusmulkinti vienodai, bet skonis bus skanus. Tiesiog įsitikinkite, kad tai yra maždaug 3 svarai.
  • Daržovės: pabandykite naudoti saldžiąsias bulves, svogūną, česnaką, pankolį ar rūtą.
  • Raudonasis vynas: Jei po ranka neturite raudonojo vyno, galite išgerti daugiau vištienos sultinio.
kiaulienos gabalai.

Kiaulienos gabalai

Nežinote, iš kur atsiranda visi skirtingi kiaulienos gabaliukai? Mes tai padarėme lengvai. Daugiau informacijos apie kiaulieną rasite mūsų mėgstamiausiuose kiaulienos receptuose!

kiaulienos mentė lėtoje viryklėje.

Ar man reikia įpilti skysčio į lėtai virtą kiaulieną?

Taip, mes rekomenduojame į lėtai keptą kiaulieną įpilti skysčio! Jis sukuria skanų padažą ir prideda drėgmės gaminimo aplinkai, kad kiauliena būtų graži ir drėgna.

Ar galite per ilgai kepti kiaulienos kepsnį puode?

Sunku perkepti kiaulienos kepsnį! Kai kiauliena tampa minkšta ir nukrenta nuo kaulo, atsiranda saldumo vieta. Kai tai atsitiks. stebėkite kiaulieną, kol ji netaps minkšta!

Norėdami laikyti šį lėtoje viryklėje keptą kiaulienos kepsnį, leiskite kiaulienai visiškai atvėsti prieš įdėdami ją į sandarų indą. Kiaulienos kepsnį šaldytuve galite laikyti iki 7 dienų!

Kiaulienos kepsnys lėkštėje.

Kas tinka prie kiaulienos kepsnio?

Kiaulienos kepsnys puikiai tinka beveik prie bet ko! Paprastai tai yra sunkesnis patiekalas, todėl visada verta jį derinti su šiek tiek lengvesniu patiekalu! Štai mūsų mėgstamiausios poros su šiuo lėtoje viryklėje keptu kiaulienos kepsniu!

  • Pirmiausia paruoškite sausą kiaulienos įtrynimą, sumaišydami visus prieskonius mažame dubenyje. Atidėkite į šalį.

  • Tada paruoškite daržoves. Supjaustykite 6 rusvių bulvių ketvirčius, susmulkinkite baltąjį svogūną, 6 vidutines morkas supjaustykite į 4 dalis ir grubiai supjaustykite 4 skilteles česnako.

  • Padėkite daržovių mišinį ant puodo dugno.

  • Tada įtrinkite kiaulienos mentės kepsnį sausu tryniu. Įsitikinkite, kad kiekvienas kampelis ir plyšys padengtas trinčiais.

  • Įkaitinkite maždaug 2 šaukštus alyvuogių aliejaus didelėje ketaus keptuvėje ant vidutinės / didelės ugnies. Kai alyvuogių aliejus kvepia, apkepkite kiaulienos mentę 2 minutes iš kiekvienos pusės.

  • Tada sudėkite kiaulienos kepsnį į puodą ant daržovių. Įsitikinkite, kad nubraukėte keptuvę, kad nuo jos išsitrintų visi skanūs gabalėliai, ir įpilkite į puodą.

  • Sukurkite žolelių ryšulį, naudodami kepėjų špagatą, surišdami čiobrelius ir rozmarinus ir uždėkite juos ant kiaulienos.

  • Tada dideliame Pyrex sumaišykite balzamiko actą, raudonąjį vyną ir vištienos sultinį. Tada užpilkite jį ant kiaulienos kepsnio.

  • Uždenkite puodą ir pasukite aukštyn. Leiskite virti maždaug 6–8 valandas (jei galite, jei negalite, įpusėjus kiaulienos kepsniui apverskite, nesijaudinkite!).

  • Išimkite mėsą ir daržoves iš puodo ir išmeskite žolelių ryšulį. Naudodami dvi šakutes supjaustykite kiaulienos kepsnį į gabalus ir atidėkite.

  • Įdėkite 1/2 puodelio skysčio, likusio puode, į mikrobangų krosnelėje saugų Pyrex. Suplakite kukurūzų krakmolą. Kukurūzų krakmolo mišinį įdėkite į mikrobangų krosnelę 45 sekundėms (mišinys turi būti tirštas arba želatinos). Išimkite iš mikrobangų krosnelės ir supilkite kukurūzų krakmolo mišinį į puode esantį skystį, kol jis sutirštės į ploną padažą.

  • Sudėkite kiaulieną ir daržoves atgal į puodą arba perkelkite į lėkštę ir išmaišykite, viską aptepdami padažu.

  • Jei jau turite mūsų naminį sausą kiaulienos įtrynimą, naudokite maždaug 1/2 puodelio 3 svarų mėsos gabalėliui.
  • Padažas: drąsiai padvigubinkite padažo ingredientų (balzamiko acto, raudonojo vyno ir vištienos sultinio), jei mėgstate daugiau padažo.
  • Cinamonas: mums patinka, kaip truputis cinamono gali iš tikrųjų pagerinti šio kiaulienos kepsnio skonį. Jei nemėgstate cinamono, nedvejodami atsisakykite.

(adthrive-in-post-video-player video-id=”JaHXynxC” upload-date=”2019-09-21T21:18:08.000Z” name=”Slow Cooker Pork Roast ” description=”Šis lėtoje viryklėje keptas kiaulienos kepsnys nukristi nuo kaulų skanus ir viskas, ką jums reikia padaryti, tai mesti viską į lėtą viryklę ir jūs esate auksinis valgį paruoškite likusį pietums!“)

Kalorijos: 462 kcal, Angliavandeniai: 38 g, Baltymai: 37 g, Riebalai: 17 g, Pluoštas: 3 g, Cukrus: 13 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.

Daugiau kiaulienos receptų

Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -