Per naktį avižos su Kotedžo sūris? Pasakyk daugiau! Šie Kotedžo baltymai per naktį Nuvežkite vieną iš mūsų mėgstamiausių pusryčių į visiškai naujas aukštumas. Šis receptas yra turtingas, kreminis ir supakuotas su 23 g baltymų vienoje porcijoje.

Mano pasaulis visiškai pasikeitė po to, kai prieš metus atradau avižas per naktį. Dėl šių paprastų pusryčių, mano rytų rytas tapo ne toks džiovos ir malonesnis. Prisipažinsiu, kai pirmą kartą išgirdau apie tai, kad į mišinį pridėjau varškės sūrio, buvau skeptiškas. Bet tai išbandęs mane išpūtė tekstūra ir skonis, pridedamas prie mano naktinės avižų. Taigi gimė šie varškės baltymai per naktį!

Kodėl mes ❤️ varškė

  • Kotedžo sūrio pakuotės yra 13 g baltymų 1/2 puodelio porcijos. Dangggg, mergina.
  • Kotedžo sūris turi ypač kreminę, sodrią tekstūrą ir švelnų skonį. AKA Tai puikus baltymų papildymas tiek pikantiškų, tiek saldžių receptų.
  • Kotedžo sūris yra labai universalus; Mes paliekame jį savo varškės forma, o kitu metu mes jį plakame, kad jis būtų gražus ir lygus (kaip šiame recepte!).

Kaip maišyti varškę, skirtą per naktį avižoms

Kaip ir visi mūsų naktinių avižų receptai, Prep yra paprasta. Vienintelis papildomas žingsnis yra jūsų varškės sūrio maišymas prieš viską sumaišant. Palaukite, kol išbandysite … daugiau niekada nebegrįšite prie įprastų nakvynės avižų!

Norėdami sumaišyti varškę, tiesiog įpilkite jį prie maišytuvo ar virtuvės kombaino ir impulsą iki vientisos masės. Taip pat galite naudoti panardinimo trintuvą tiesiai į varškės indą. Tai sukurs sklandesnę tekstūrą ir palengvins savo nakvynės avižas.

Vietoj to sumaišykite visus ingredientus

Jei mėgstate sklandų ir kreminį nakvynės avižų receptą, tada sumaišytos avižos per naktį yra skirtos jums. Užuot ką tik sumaišę varškę dėl šio recepto, sumaišykite viską! Štai kaip:

  1. Įdėkite visus ingredientus į greitaeigį maišytuvą.
  2. Maždaug minutę susimaišykite. Tai susmulkins avižas ir padarys jas super kreminius.
  3. Naktį supilkite į sandorio indą ir atšaldykite mažiausiai 2 valandas ar per naktį.
  4. Ryte galite valgyti tokį, koks yra, arba pridėti pieno purslų prie plonųjų daiktų.

Ingredientų apsikeitimo sandoriai ir priedai

Susaugokite savo nakties avižas į hermetišką indą šaldytuve iki 5 dienos. Jei pridedate šviežių vaisių, geriau jį pridėti ryte prieš valgydami, kad jis išliktų gaivus.

Nakvynė avižos = puikiai tinka paruošti maistą!

Padarykite didelę šių naktinių avižų partiją ir pasidalinkite jas savaitei „Mason“ stiklainiuose ar patiekalų paruošimo konteineriuose. Tada tiesiog patraukite ir eikite ryte, kad gautumėte lengvą ir sveiką pusryčių variantą. Taip pat kiekvieną dieną galite sumaišyti įvairius patiekalus, kad viskas būtų įdomu, kaip mes.

Išvalyti stiklo indai su dangteliais ant grotelių keptų krevečių patiekalų paruošti.

Valgymo paruošimas

Konteineriai

Mes mėgstame paruošti patiekalų konteinerius, kurie yra vienodo dydžio, kad būtų lengva sudėti!

Stiklinis stiklainis sūrio pyrago per naktį avižų, ant kurių viršuje yra mėlynės ir avietės, iš medaus iš medinio dipperio.
  • Į dubenį įpilkite visų sumaišytų avižų ingredientų. Sumaišykite, kad sujungtumėte.

  • Uždenkite ir šaldykite mažiausiai dvi valandas arba per naktį.

  • Avižos bus storos, valgys tokią, kokia yra, arba įpilkite daugiau migdolų pieno, kad jie būtų kreminiai.

  • Bet kokio tipo jogurtas veiks šiose nakties avižose. Mes rekomenduojame „Skyr“ ar „Graikijos“ jogurtą, nes jis prideda rauginį, kaip sūrio pyragas.
  • Nesivaržykite pridėti vaisių prie šių avižų.
Galimybė sumaišyti visus ingredientus, skirtus sumaišytoms per naktį (užuot tiesiog maišęs varškę):
  1. Įdėkite visus ingredientus į greitaeigį maišytuvą.
  2. Maždaug minutę susimaišykite. Tai susmulkins avižas ir padarys jas super kreminius.
  3. Naktį supilkite į sandorio indą ir atšaldykite mažiausiai 2 valandas ar per naktį.
  4. Ryte galite valgyti tokį, koks yra, arba pridėti pieno purslų, kad šiek tiek išeitumėte į savo norimą konsistenciją.

Kalorijos: 333 KcalAr Angliavandeniai: 35 gAr Baltymas: 23 gAr Riebumas: 12 gAr Pluoštas: 5 gAr Cukrus: 16 g

Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.

Fotografija: Šiame įraše darytos nuotraukos yra Erin iš medinės keptuvės.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -