Šie „PB & J“ baltymų avižų puodeliai Padarykite savo dienos dozę pluošto ir baltymų (10G !!!) taip smagiai ir be vargo! Traškios avižos derinamos su kreminiu žemės riešutų sviestu, baltymų milteliais, chia sėklomis ir uogiene, kad būtų galima mėgautis maistinėmis medžiagomis, kuriuose gausu maistinių medžiagų, turinčių daugybę maistinių medžiagų, turinčių daugybę maistinių medžiagų ar užkandžių. Viršuje su ištirpintu šokoladu, kad būtų galima papildomai pašalinti! Taigi Yummy.
Žemės riešutų sviestas ir želė virto baltymais supakuotais avižinių dribsnių puodeliais? Taip, prašau! Tai panašu į mūsų „PB & J Swirl Energy“ rutulius, tačiau šiuose mieluose ir patogiuose mažuose puodeliuose su šokoladu. Aš įkišau juos į burną, kai tik trokštu to, kad yo-yummy ir nostalgiškas skonio derinys. O berniuk, ar tikrai tai niežėti! Mano mažylis sutinka 😋
Nereikia kepti ar maišyti: Šios avižos susideda tik keliuose dubenėliuose ir nėra virtuvės įrangos. Sumaišykite visus savo ingredientus ir prispauskite į muffino skardines.
Turtingas baltymus: Šie avižų puodeliai supakuoja didžiulį 10 g baltymų vienam puodeliui, todėl jie yra puikus užkandis su dideliu baltymu ar brekkie, kurį galima pasiimti kelyje.
Patogus šaldikliui: Savo šaldiklyje laikykite didelę avižų puodelių partiją, kaip mes. Arba dar geriau, padarykite dvigubą partiją ir duokite vieną draugui ❤️.
Paprasti „Pb & J“ baltymų avižų puodelių ingredientai
Šių „PB & J Oat“ puodelių, padalytų į 3 Yummy sluoksnius, sąrašą jums reikia tik trumpo ingredientų sąrašo:
- Drippy natūralus žemės riešutų sviestas: Mūsų mėgstamiausias „PB & J“. Tai tobula, nes natūralu yra šiek tiek daugiau aliejaus ir daro šiuos puodelius tiek kremiškiau!
- Vanilės baltymų milteliai: Mes naudojome „Garden of Garden“ vanilinius baltymų miltelius! Mes mėgstame šią medžiagą, nes jame yra minimalių ingredientų ir puikiai tinka tiems, kurie nėra didžiulis baltymų miltelių gerbėjas dėl švelnaus skonio.
- Greitai kepančios avižos: Greitas avižų kepimas geriausiai tinka šiam receptui, nes jos geriau sugeria skystį nei suvyniotos avižos.
- Chia sėklos: Padidina mitybą ir padeda viską surišti kartu.
- Mielasis: Mūsų mėgstamiausias natūralus saldiklis, kuris taip pat padeda surišti ir suteikti skonio.
- Uogienė: Bet kokia rūšis tai padarys, tačiau mes rekomenduojame geriausio skonio aukštos kokybės uogienę su tikrais vaisiais.
- Drippy natūralus žemės riešutų sviestas: Baziniam sluoksniui naudosite tą pačią PB įvairovę.
- Ištirpęs pusiau saldus šokolado traškutis + kokosų aliejus: Mums patinka naudoti pusiau saldus šokolado drožles, kad būtų galima tobulai saldumo ir kartumo pusiausvyrai. Nesivaržykite naudokite pieno šokoladą, jei tai yra jūsų uogienė!
Mes labai rekomenduojame naudoti lašinamą, natūralų žemės riešutų sviestą. Jei naudojate žemės riešutų sviestą, pavyzdžiui, „Skippy“ ar „Jiff“, jums gali prireikti daugiau vandens ar kokosų aliejaus. Taip yra todėl, kad lašintuvas natūralus žemės riešutų sviestas turi didesnį aliejaus kiekį ir todėl sukuria lygesnę konsistenciją, kai sumaišoma su baltymų milteliais.
Reikalinga įranga
- „Muffin Pan“: Naudokite metalinę kekso keptuvę su popieriniais įdėklais ar dar geriau, silikono muffin keptuve – įdėklų nereikia!
- „1-TableSpoon“ sausainių samtelis: Tai padės užtikrinti, kad į kiekvieną muffino puodelį gausite puikų tešlos kiekį.
Daugkartinio naudojimo
Silikono muffino forma
Štai mūsų mėgstamiausias silikono muffino pelėsis, naudojamas kepimui ir desertams kepti!
Pb & J baltymų avižų puodelių patarimai
- Visi baltymų milteliai yra skirtingi ir gali prireikti skirtingo vandens kiekio. Jei naudosite išrūgos ar kolageno pagrindu pagamintus baltymų miltelius, greičiausiai reikės daugiau nei ⅓ puodelis.
- Jei norite 10-15 minučių Pašalinus juos iš šaldiklio.
5 žvaigždės
Gyvenimo sodo išrūgų baltymų milteliai
21G baltymai // 2G cukraus // 120 kalorijų // 2,50 USD už porciją // be glitimo // ne GMO // žolė maitinama // ekologiški
Perkelkite likusius avižų puodelius į šaldiklio maišą ir laikykite šaldiklyje iki 3 mėnesiai. Prieš mėgaudamiesi, leiskite puodeliams pasitraukti keletą minučių.
-
Išjunkite metalinę kekso keptuvę su popieriniais įdėklais arba naudokite silikono muffin keptuvę (nereikia naudoti įdėklų).
-
Pirmiausia padarykite avižų sluoksnį. Į vidutinį dubenį sudėkite žemės riešutų sviestą, baltymų miltelius, avižas, chia sėklas ir medų.
-
Norėdami sumaišyti tešlą, naudokite medinį šaukštą arba rankas. Šiuo metu pradėkite dėti vandenį prie šaukštelio. Reikalingas vandens kiekis priklausys nuo to, koks lašas yra jūsų žemės riešutų sviestas.
-
Norėdami išgauti tešlą, naudokite 1 žymos sausainių samtelį ir gerai perkelkite ją į bandelės dugną. Tvirtai prispauskite juos į taurę.
-
Toliau įdėkite 1 arbatinį šaukštelį žemės riešutų sviesto į kiekvieno muffino taurės centrą. Tada ant žemės riešutų sviesto viršaus įpilkite ½ šaukštelio uogienės.
-
Perkelkite šokolado drožles ir kokosų aliejų į mikrobangų krosnelę saugų dubenį. Šildykite šokoladą aukštai 20 sekundžių žingsniais, kol šokoladas ištirps. Tarp kiekvieno žingsnio būtinai išmaišykite šokolado ir kokosų aliejų.
-
Išimkite 2 šaukštelius ištirpinto šokolado ir užpilkite kiekvieną baltymų puodelį. Susukite muffino keptuvę, kad šokoladą būtų galima lengvai paskirstyti į kiekvieną puodelį.
-
Įdėkite kekso skardą į šaldiklį mažiausiai 30 minučių iki valandos.
-
Kai nustatė avižų puodelius, išimkite juos iš muffin keptuvės ir perkelkite į šaldiklio maišą ir laikykite baltymų puodelius šaldiklyje.
- Mes labai rekomenduojame naudoti lašinamą, natūralų žemės riešutų sviestą. Jei naudojate žemės riešutų sviestą, pavyzdžiui, „Skippy“ ar „Jiff“, jums gali prireikti daugiau vandens.
- Visi baltymų milteliai yra skirtingi ir gali prireikti skirtingo vandens kiekio. Jei naudosite išrūgų ar kolageno pagrindu pagamintus baltymų miltelius, greičiausiai reikės daugiau nei ⅓ puodelio.
- Jei norėtumėte, kad žemės riešutų sviesto centras būtų lašinamas, leiskite puodeliams sėdėti 10–15 minučių, kai juos pašalinote iš šaldiklio.
Kalorijos: 297 KcalAr Angliavandeniai: 21 gAr Baltymas: 10 gAr Riebumas: 21 gAr Pluoštas: 3 gAr Cukrus: 13 g
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.
Fotografija: Šiame įraše darytos nuotraukos yra Dalya iš lietaus miltų.