Tai Įdaryta lašiša Gali atrodyti įspūdingai, tačiau pasidaryti taip paprasta ir sunku skonio skyriuje! Įdarytas turtingu ir skaniu pesto kuskusu įdarą, tai yra tiesioginis išsiskyrimas bet kuriame vakarienės vakarėlyje, tačiau pakankamai lengva pasigaminti savaitės naktį ir pasiruošęs patiekti mažiau nei valandą.

Klausyk, aš myliu lašišą, tačiau paprastai ją laikau gana paprastu su citrinomis ir žolelėmis ir patiekiu ją dubenyje su ryžiais ir pakepintomis daržovėmis. Ir tada, būdamas 38 metų amžiaus, šis įdarytas lašišos receptas atėjo („Hi Food By Maria“!), Kad įrodyčiau, kad galėčiau plakti lašišos vakarienę, kuri atrodo išgalvota, bet yra pakankamai lengva užimti savaitės naktimis.

Turtingų pesto ir aštraus saulės džiovintų pomidorų derinys, visi išmesti į perlų kuskusą ir išpūsti iš lašišos filė, yra tiesiog taip, kad gražu ir skanu. Ir pasiruošęs tarnauti mažiau nei valandą.

Pirkti geriausią lašišą

Visa lašišos filė: Ieškokite šviežios, laukinių lašišų, kurios yra apie 2 svarus. Mes nustatėme, kad storesnė filė veikia geriausiai, nes jūs pjaustysite ir įdarai.

Kaip supjaustyti lašišą, kad galėtumėte ją įdaryti

Tikslas čia yra sugebėti įdaryti savo lašišą, kai nepavyks į vidų.

  1. Lašišos centrą supjaustykite, įsitikinkite, kad nepjauskite iki galo. Palikite maždaug colio ir kūno nepažeistą.
  2. Nuo vidurio supjaustykite įstrižai nuo vidurio iki išorinio krašto.
  3. Švelniai sulenkite kiekvienoje pusėje, kad būtų vietos užpildai.
Pjaustydami didelę lašišos filė, kad galėtumėte ją įdaryti
Neapdorota lašišos filė yra atidaryta ir užpildyta žolelių ir grūdų mišiniu ant pergamento išklotos kepimo skardos. Ranka sureguliuoja filė.

Daugiau apie įdarą

Jums patiks kuskuso įdaras. Tai iš tikrųjų yra gana skaniai valgoma kaip atšaldytos salotos 😍

  • Naminis pesto: Jūs tikrai negalite suklysti dėl mūsų 5 minučių naminio pesto skonio. Parduotuvėje pirktas pesto taip pat veiks puikiai. Bet kokiu atveju, pesto susimaišysite su varškės sūriu iki šilkinio sklandaus – ne tik tai padarys pesto užpildymą šiam lašišos super kreminei, bet ir padidina baltymų postūmį.
  • Fetos sūris: Sūrus, trupinis ir aštrus fetos sūris puikiai tinka įdaryti lašišos viduje.
  • Perlų kuskusas: Mes išbandėme šį receptą tiek su „Pearl“ kuskusu, tiek su Orzo. Abi mažų makaronų veislės puikiai tinka sugadinti skanų pesto skonį.
  • Saulėje džiovinti pomidorai: Norėdami padaryti „Orzo“ įdarą, jums reikės saulės džiovintų pomidorų aliejaus ir saulės džiovintų pomidorų. Tai prideda tokio sodraus skonio.
  • Švieži špinatai: Į lašišą prideda žalios spalvos ir papildomų maistinių medžiagų pop. Prieš mėtydami su užpildymu, mes mėgstame susmulkinti.

Pušies riešutai -> Pistacijos arba saulėgrąžų sėklos

Feta -> parmezano sūris

Perlų kuskusas -> Orzo

Naminis pesto -> Parduotuvėje pirktas pesto

Kepta lašišos filė, įdaryta su kuskusu ir viršuje su citrinų griežinėliais ant pergamento išklotos kepimo skardos, o šalia jos yra menta.

Kaip sužinoti, kada lašiša virta?

USDA rekomenduoja virti lašišą iki 145 ° F vidinės temperatūros.

Jūs žinosite, kad lašiša gaminama virimo metu, kai ji lengvai daužosi šakute. Dėl perdirbimo lašiša gali tapti sausa ir kieta, todėl stebėkite ją, kol ji kepa.

Jei jums labiau patinka traškesnė pluta, kepimo pabaigoje galite pakepinti lašišą porą minučių.

Mėsos termometras.

„Thermoworks“

Termapenas

Mes prisiekiame naudodami mėsos termometrą kepdami bet kokį mėsos pjūvį. „Thermapen“ yra mūsų mėsos termometras, kuris veikia kiekvieną kartą.

Jei turite likučių, laikykite juos hermetiškame konteineryje šaldytuve iki iki 3 dienos. Norėdami pakartotinai pašildyti, uždėkite lašišą ant kepimo skardos ir kepkite 350 ° F.10-15 minučių arba kol sušils.

Plokštė su lašiša, užpildyta žaliu padažu, kartu su kuskusu, supjaustytu sūriu ir citrinų griežinėliais. Šakė ant lėkštės, servetėlės ​​šalia jos.

Ką patiekti su įdaryta lašiša

Ši skani įdaryta lašiša nuostabiai suporuotų su šviežiomis žaliomis salotomis, skrudintomis daržovėmis ar net traški česnako duona. Mes rekomenduojame mūsų medaus balzamikams skrudintas morkas, orkaitės skrudintus šparagus ir masažuojamą kopūstų pankolių salotas su citrinos vinaigrette.

  • Įkaitinkite orkaitę iki 400ºF ir ištieskite kepimo skardą pergamento popieriumi.

  • Pridėkite visus „Pesto“ ingredientus prie greitojo trintuko ar virtuvės kombaino ir sumaišykite iki vientisos masės. Atidėti.

  • Užvirkite puodą sūdyto vandens ir įpilkite kuskuso. Virkite iki al dente ir nuplaukite šaltu vandeniu.

  • Įkaitinkite saulę džiovintą pomidorų aliejų didelėje keptuvėje ant vidutinės/stiprios ugnies. Įpilkite svogūno ir pagardinkite žiupsneliu druskos. Pakepinkite 2–3 minutes.

  • Į keptuvę įpilkite špinatų ir saulės džiovintų pomidorų ir išmeskite. Virkite, kol špinatai suvystys ir išimkite nuo ugnies.

  • Į dubenį įpilkite virtą kuskuso, ½ pesto ir špinatų mišinio ir išmeskite, kol padengs. Pagardinkite druska ir pipirais ir vėl išmeskite.

  • Toliau supjaustykite lašišą. Lašišos centrą supjaustykite maždaug coliu žemyn. Nuo vidurio supjaustykite įstrižai nuo vidurio iki išorinio krašto. Švelniai sulankstykite kiekvienoje pusėje, kad būtų vietos užpildai.*

  • Užpildykite lašišos vidurį kuskusu ir švelniai sulankstykite lašišos kraštus ant įdaro.

  • Lašišą pagardinkite druska ir pipirais ir uždėkite citrinų apvalius ant lašišos viršaus.

  • Kepkite 18-20 minučių arba tol, kol lašiša taps.

  • Kol lašiša kepa, į dubenį įpilkite likusio pesto ir įpilkite 1–2 šaukštus saulės nudžiūvusių pomidorų aliejaus į pesto, kad jį išpjaustytumėte. Išmaišykite ir atidėkite.

  • Išimkite lašišą iš krosnies ir viršaus viršuje su likusiu pesto, feta ir šviežiai išspausta citrina.

  • Jei nerandate visos lašišos filė, galite nusipirkti 4-6 lašišos filė. Kiekvieną filė supjaustykite per pusę ir įdarykite kiekvieną filė su kuskuso įdaru, maždaug po ½ puodelio užpildymo.
  • Nesivaržykite pakeisti pušies riešutų pistacijomis ar saulėgrąžų sėklomis.
  • Jei neturite fetos, galite naudoti parmezano sūrį.

Kalorijos: 448 KcalAr Angliavandeniai: 19 gAr Baltymas: 37 gAr Riebumas: 25 gAr Pluoštas: 2 gAr Cukrus: 1 g

Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.

Fotografija: Šiame įraše darytos nuotraukos yra Sierra Ashleigh Photography.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -