Mes ateiname „Atcha“ su viruso varškės įvyniojimais ir jūs juos mylėsite! Aš nemeluosiu, buvau skeptiškas, bet mes prikalėme šį receptą ir jie iš tikrųjų yra labai skanūs.
Kotedžo sūrio įvyniojimai vienai porcijai turi 30 g baltymų – ir tai dar prieš pridedant įdarą. Viskas, ko jums reikia, yra 2 pagrindiniai ingredientai (varškė ir kiaušiniai) ir keli prieskoniai, skirti pradėti.
Čia, „Fit Foodie“, mes mėgstame liudyti to, ką šiek tiek varškė gali padaryti maža varškė, su kitaip įprastu receptu. Nuo mūsų kotedžo sūrio gnocchi iki mūsų „BlackBerry“ sūrio pyrago varškės ledų, šio pieno produkto negalima padaryti. Sooo, kodėl gi nepadarius varškės įvyniojimo!?
Dar geriau, kad jie net nėra sudėtingi. Jūs tiesiogine prasme tiesiog sumaišykite tešlą ir paskleiskite ją ant keptuvės. Ir laukdami, kol keps įvyniojimas, paruošiate visus savo yummy įdaras. Tinkinkite jį taip, kaip norite!
Kotedžo įvyniojimai socialinėje žiniasklaidoje tapo virusiniai! Jie yra įvyniojimas, pagamintas iš sumaišyto varškės sūrio, kiaušinių ir prieskonių. Jie yra daug baltymų, be glitimo ir gali būti naudojami pusryčių įvyniojimams ar pagrindiniam patiekalui.
Pats varškės įvyniojimas
- 2% varškės sūrio: Tai yra puikus šio recepto varškės rūšis, nes jis nėra per daug vandeningas ir turi tik šiek tiek daugiau skonio nei 0%.
- Kiaušiniai: Šiam receptui jums reikės dviejų kiaušinių, kurie padėtų viską laikyti kartu.
- 2% paprasto graikų jogurto: Pridėjus šiek tiek graikiško jogurto prie savo varškės sūrio, baltymų įvyniojimai suteikia šiek tiek erdvesnės tekstūros.
- Blenderis: Jums reikės maišytuvo, kad būtų galima sumaišyti tešlą baltymų įvyniojimams.
Apvyniojimui / užpildams
- Graikų jogurto plitimas: Patyrėjo graikiško jogurto plitimo pagrindas yra – jūs atspėjote – graikų jogurtas. Įpilkite majonezo, kečupo, dijono, laiškinių česnakų, druskos ir pipirų, kad būtų ypač kvapnūs naminiai.
- Deli kalakutiena: Įpilkite bet kokios jums patinkančios mėsos! Mes mėgstame Turkiją, nes ji liekna ir kvapni.
- Havarti sūris: Šis sūris yra toks kreminis ir skanus! Šveicarai taip pat būtų skanūs.
- Daržovės: Mes panaudojome paprikų, svogūnų ir krapų marinuotus agurkus, tačiau galite pridėti bet kokių daržovių, kurios jums patinka / turi.
- Arugula: Šis pipirų žalias prideda gražų kąsnį.
Padarykite savo svajonių įvyniojimą
Nesivaržykite pakeisti įvyniojimo tvirtinimus savo mėgstama „Deli“ mėsa, žalumynais ir daržovėmis. Galite pakeisti deli kalakutieną ant grotelių kepta vištiena, rūkytu kumpiu ar skrudinta jautiena. Kalbant apie žalumynus, galite naudoti špinatus, kopūstus ar mišrius žalumynus. Mes naudojome raudoną svogūną, papriką ir marinuotus marinuotus agurkus, tačiau ir kitos daržovės, tokios kaip avokadas, agurkas ar pomidorai, taip pat būtų puikūs!
Absoliučiai! Jei valgote šį receptą, rekomenduojame laukti įvyniojimo, kol būsite pasiruošę juos valgyti. Tai neleis apvyniojimui pasidaryti šlapias.
Štai patarimas!
Kiekviena orkaitė yra skirtinga, o įvyniojimo tikslas yra priversti ją nustatyti ir ruduoti. Nesivaržykite ilgiau kepti įvyniojimo, kad būtų labiau aukso rudos spalvos įvyniojimas.
Norėdami laikyti varškės įvyniojimus, leiskite jiems visiškai atvėsti. Tada sluoksniuokite juos plokščiais ir laikykite pergamento popieriumi tarp kiekvieno įvyniojimo, kad įsitikintumėte, jog jie neprilips. Laikykite juos hermetiškame inde 3 dienos šaldytuve.
Tarnaujantys pasiūlymai
Mes mėgstame skanų įvyniojimą, panardintą į gerą sriubą! Išbandykite šį varškės baltymų įvyniojimą su mūsų suskaidytos žirnių sriuba su kumpiu, kremine vištienos „Orzo“ sriuba arba skrudinta butternut moliūgo sriuba, kad galėtumėte nuoširdžiai ir skaniai patiekalui. Šiuos įvyniojimus taip pat galite patiekti kartu su salotomis. Šios „Apple Burrata“ salotos ir gatvės kukurūzų salotos yra labai.
Patyręs graikų jogurto plitimas
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350ºF ir kepimo skardą ištieskite pergamento popieriumi.
-
Paruoškite varškės įvyniojimą, pridėdami varškės, kiaušinių, laiškinių česnakų, česnako miltelių ir druskos į maišytuvą. Sumaišykite iki vientisos.
-
Supilkite mišinį ant išklotos kepimo skardos ir tolygiai paskirstykite mišinį į stačiakampę formą mentele. Kepkite 30–45 minutes arba tol, kol įvyniojimas taps aukso rudos spalvos.
-
Kol įvyniojimai kepa, paruoškite patyrusią graikų kalbą. Į dubenį įpilkite visų patyrusios graikų ingredientų. Sumaišykite, kol sumaišykite, ir perkelkite į šaldytuvą, kad išliktumėte šalta.
-
Kai įvyniojimas bus kepamas, išimkite jį iš krosnies, atsargiai perkelkite pergamento popierių į pjaustymo lentą ir padėkite į šaldytuvą, kad atvėstumėte maždaug 10–15 minučių.
-
Kai įvyniojimas vėsus, supjaustykite įvyniojimo pusę pločio ir į kiekvieną pusę įpilkite 2 šaukštus patyrusių graikų. Tolygiai paskirstykite jį per įvyniojimą.
-
Pridėkite visus įvyniojimo tvirtinimus į įvyniojimą ir atsargiai suvyniokite kiekvieną įvyniojimą.
-
Nedelsdami mėgaukitės įvyniojimu.
- Informacija apie mitybą: Apima tik patį įvyniojimą, o ne užpildą.
- Kiekviena orkaitė yra skirtinga. Apvyniojimo tikslas yra priversti jį nustatyti ir rudą. Nesivaržykite ilgiau kepti įvyniojimo, kad būtų labiau aukso rudos spalvos įvyniojimas.
- Nesivaržykite pakeisti įvyniojimo tvirtinimus savo mėgstama „Deli“ mėsa, žalumynais ir daržovėmis.
- Jei valgote šį receptą, rekomenduojame laukti įvyniojimo, kol būsite pasiruošę juos valgyti.
- Norėdami laikyti varškės įvyniojimus, leiskite jiems visiškai atvėsti. Tada sluoksniuokite juos plokščiais ir laikykite pergamento popieriumi tarp kiekvieno įvyniojimo, kad įsitikintumėte, jog jie neprilips. Laikykite juos hermetiškame inde.
Kalorijos: 285 KcalAr Angliavandeniai: 11 gAr Baltymas: 30 gAr Riebumas: 13 gAr Pluoštas: 1 gAr Cukrus: 6 g
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.
Fotografija: Šiame įraše darytos nuotraukos yra Dalya iš lietaus miltų.