Čia yra tinkamas maisto produktas, mes esame žinomi dėl avižinių dribsnių. Galite pamanyti, kad tai yra keistas dalykas, dėl kurio reikia žinoti, bet mes tiesiog tai darome ir mes tai darome gerai.

Tai yra mūsų klasikinis keptų avižinių dribsnių receptas. Man patinka tai gaminti šeimai ir draugams per salono savaitgalį, nes tai yra maistingas būdas pradėti dieną ir skonis kaip desertas pusryčiams 😝

Tai buvo puiku … Aš pridėjau kokoso ir chia sėklų…. Jie buvo nuoširdūs ir tik reikiami saldumo kiekį.– Noelle

Kaip jau minėjau aukščiau, mes esame avižiniai dribsniai. Jei Ykykyk. Kepti avižiniai dribsniai yra tai, ką aš gaminu nuo 2000 -ųjų pradžios ir visai neseniai išbandėme viruso maišytą keptą avižinę dribsnį ir ji tiesiog nesensta!

Šis lengvai iškeptas avižinių dribsnių receptas susidaro kartu su avižomis suvyniotomis avižomis, koše, kiaušiniais, kiaušiniais, migdolų pienu, mažu klevų sirupu ir žiupsneliu cinamono.

Kaip pasigaminti keptų avižinių dribsnių (+ puodeliai!)

Kepti avižiniai dribsniai yra rimtai taip lengva padaryti! Jums reikia vieno dubenėlio ir kepimo patiekalo!

  1. Įpilkite sausų ingredientų: Įdėkite visus sausus ingredientus į didelį dubenį ir sumaišykite, kad sujungtumėte.
  2. Įpilkite šlapių ingredientų: Į tą patį dubenį įpilkite šlapių ingredientų ir dar kartą išmaišykite.
  3. Perduoti: Perkelkite tešlą į suteptą kepimo indą arba kekso skardą (užpildykite maždaug 3/4 kelio pilną).
  4. Kepkite: Kepkite 350ºF, kol visiškai iškeps viduryje-maždaug 30–40 minučių

Vietoj kepimo patiekalo išlyginkite kekso skardą su įdėklais. Suteikite jiems gerą purškalą su virimo purškikliu ir užpildykite juos 3/4. Kepkite 350ºF 18-20 minučių.

Avižiniai dribsniai, kiaušiniai, miltai, bananas, pienas ir klevų sirupas

Keptų avižinių dribsnių variantai

Kiekvienas kepto avižinių dribsnių receptas nusipelno kelių priedų, kad iš tikrųjų paįvairintų daiktus ir padarytų juos unikaliais. Štai keletas idėjų:

  • Šokolado drožlės
  • Švieži ar sušalę vaisiai
  • susmulkintas kokosas
  • Smulkintos riešutai
  • Žemės riešutų sviestas
Kepti avižiniai dribsniai

Ar galite vietoj to naudoti greitai kepančias avižas?

Taip! Daugumoje keptų avižinių dribsnių receptų galite naudoti ir suvyniotus avižinius dribsnius, ir greitą virimo avižinius dribsnius.

Ar keptų avižinių dribsnių dribsnių?

Nors mes siūlome visada šaldyti keptus avižinius dribsnius, per naktį tai turėtų būti gerai. Mes norime pastebėti, kad šaldytuve jis truks daug ilgiau nei ant prekystalio.

Kepti avižiniai dribsniai su uogomis ir migdolais

Kai jūsų keptos avižiniai dribsniai visiškai atvės, mes siūlome supjaustyti ją į pavienes porcijas ir sudėti į stiklinę, hermetišką indą. Tas pats pasakytina apie puodelius.

Keptą avižinį dribsnį laikykite šaldytuve iki 5 dienų. Nors per naktį galite palikti keptus avižinius dribsnius, jie ilgiau tarnaus šaldytuve.

Kepti avižiniai dribsniai lėkštėje su uogomis

  • Pirmiausia įkaitinkite orkaitę iki 350ºF, tada purškite 8 × 8 colių kepimo indą su nelipniu virimo purškikliu.

  • Į didelį dubenį įdėkite 1 didelį prinokusį bananą. Tada naudokite šakutę, kad ją sutriuškintumėte, kol jie bus apvalūs.

  • Į didelį dubenį įpilkite likusių ingredientų ir sumaišykite, kol susimaišys.

  • Perkelkite tešlą į kepimo indą ir kepkite 350 ° F maždaug 30 minučių arba tol, kol viršus pradės ruduoti.

  • Išimkite iš krosnies ir leiskite atvėsti.*

  • Šį receptą paverskite keptais avižinių dribsnių puodeliais naudodami muffino skardą. Užpildykite kiekvieną bandelę maždaug 3/4 kelio ir kepkite 350ºF esant maždaug 18-20 minučių.

Kalorijos: 289 KcalAr Angliavandeniai: 40 gAr Baltymas: 8 gAr Riebumas: 12 gAr Pluoštas: 6 gAr Cukrus: 11 g

Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -