Jums patiks ryškus ir kvapnus Citrinos wonton sriuba. Tai puikus pikantiško naminio sultinio balansas su parduotuvėje pirktais šaldytais wontonais ir su jaukiomis ir gaivinančiomis edamame bei žolelių salotomis.

Tai pusiau rengiamas receptas, tačiau skonio skyriuje nesikiša-be to, jis yra paruoštas patiekti per 30 minučių (ačiū, „Frozen Wontons“!), Todėl jis puikiai tinka jaukiam savaitės nakties patiekalui su FAM ❤️

Sriuboje yra kažkas apie citriną, kuri priverčia mane jaustis taip, kaip mano imuninė sistema tiesiog gavo galingą postūmį! Kurį visi galėtume panaudoti šiek tiek (ar daug) šio metų laiko. Tarp mūsų 3 šeimų vienas vaikas ar tėvas nuo atostogų beveik nuolat sirgo. Užklijuokite visus sriubos receptus, įskaitant šią citrinos-y wonton sriubą. Kiekvienas SIP jaučiasi taip maitinantis ir paguodžiantis. Tai man primena mūsų vieno puodo citrinos tortellini sriubą, tačiau su žaviu Azijos įkvėptu vingiu.

Vieno puodo receptas, viskas, ką jums reikia padaryti, tai pridėti visus ingredientus į vieną puodą ir leisti troškinti, kol „Wontons“ bus paruošti. Papildykite jį naminėmis žolelių-y edamame salotomis, o OMG-tiesiog taip skanu.

Kokio prekės ženklo „Wontons“ rekomenduojate šiai sriubai?

Mes rekomenduojame „Trader Joe“ „Frozen Wontons“ prekės ženklą-mes išbandėme beveik kiekvieną „Frozen Wonton“, „Potsticker“ ar „Gyoza“ iš TJ, tiek vegetarišką, tiek užpildytą mėsa, ir visi jie būtų skanūs šioje sriuboje.

Mes taip pat išbandėme tai su „Costco“ užšaldyta vištiena „Wontons“, ir jie taip pat puikiai veikė. Mes Padaryti Ne Rekomenduokite naudoti „Chung“ prekės ženklą „Frozen Wontons“ šiai sriubai. Pirmiausia išbandėme šį receptą su jais, ir jie beveik iškart subyrėjo.

Populiariausi patarimai iš „Fit Foodie“ virtuvės ⤵️

Sultinio puodas su mediniu šaukštu, kuriame yra koldūnas virš skysčio.

  • Įkaitinkite sezamo aliejų dideliame puode ant vidutinės/stiprios ugnies. Į puodą įpilkite svogūno ir ½ šaukštelio druskos. Pakepinkite 3–4 minutes.

  • Įpilkite česnako ir imbiero ir pakepinkite dar 2 minutes arba iki kvapo.

  • Į puodą įpilkite sojos padažo, žuvies padažo, citrinos sulčių, čili česnako padažo ir vištienos sultinio. Išplakite ingredientus kartu ir užvirkite.

  • Pasukite į troškimą ir leiskite sultiniui troškinti 15-20 minučių.*

  • Paruoškite žolelių salotas, išmesdami visus ingredientus kartu ir atidėkite.

  • Į dubenį įpilkite jalapeno, ryžių acto, medaus ir druskos ir išmaišykite, kad sujungtumėte. Atidėti.

  • Užvirkite sultinį atgal ir įpilkite užšaldytų „Wontons“. Leiskite „Wontons“ virti verdančiame sultinyje 2–3 minutes. Kai „Wontons“ virti, išimkite puodą nuo ugnies.

  • Patiekite iškart. Kiekvieną sriubą užpilkite žolelių salotomis ir jalapeno.

  • Jūs troškite sultinį, kad padidintumėte sultinio skonį.
  • Būtinai pridėkite „Wontons“, kai sušalę, arba jie gali per daug nugramdyti ir subyrėti.
  • Prieš patiekdami, mes rekomenduojame laukti, kad „Wontons“ prie sriubos pridės prie sriubos.
  • Mes tai darome ne Rekomenduokite naudoti „Chung“ prekės ženklo „Wontons“ šiai sriubai. Jie subyrėjo beveik iš karto. Mes rekomenduojame prekybininko Joe prekės ženklą „Gyoza“ arba panašaus tipo gyoza.

Kalorijos: 317 KcalAr Angliavandeniai: 44 gAr Baltymas: 12 gAr Riebumas: 11 gAr Pluoštas: 5 gAr Cukrus: 9 g

Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.

Dubenėlis sriubos su koldūnais, supjaustytais jalapeños, žali svogūnais, edamame ir kalendra. Šaukštas yra dubenyje, o netoliese yra dryžuotas audinys.

Tarnaujantys pasiūlymai

Šis citrinos „Wonton“ sriubos receptas puikiai suporuotų su kai kuriais lipniais ryžiais arba šone kepti žiediniai kopūstai. Jūs taip pat negalite suklysti dėl mūsų lengvo aštraus tuno ritinio ar garuose pagamintų brokolių!

Kaip pasigaminti mūsų wonton sriubą

Už visą receptą, Slinkite iki recepto kortelės, kad gautumėte ingredientų ir instrukcijų sąrašą.

  1. Padarykite citrinos-y sultinį: Pradėkite nuo svogūno pakepinimo – tai yra kvapnaus sultinio pagrindo raktas. Tada įpilkite česnako ir imbiero bei pakepinkite iki kvapnaus. Tada į puodą įpilkite sojos padažo, žuvies padažo, citrinos sulčių, čili česnako padažo ir vištienos sultinio. Išplakite ingredientus kartu ir užvirkite. Tai kvepės skaniai.
  2. Troškinkite sultinį: Pasukite į troškimą ir leiskite sultiniui troškinti 15-20 minučių.
  3. Padarykite žolelių edamame salotas Kol sultinys virsta. Išmeskite visus salotų ingredientus kartu.
  4. Paruoškite marinuotą jalapeñOS (jei jums patinka aštrūs): Pridėkite jalapeños, ryžius Actas, medus ir druska į atskirą dubenį ir išmaišykite, kad sujungtumėte. Juos marinuodami šiek tiek iš „Jalapeños“, nepavyks pakenkti skonio.
  5. Pridėkite užšaldytus wontons į sultinį ir virkite 2–3 minutes. Tai visą laiką, kurio jiems reikės!
  6. Vakarienė patiekiama! Kiekvieną sriubą užpilkite žolelių salotomis ir jalapeños.

Sulaukio troškimas padidina sriubos skonį, leisdama visiems ingredientams susilieti. Tai yra esminis žingsnis bet kurioje sriuboje su naminiu sultiniu – mes nerekomenduojame jo praleisti!

Šią „Wonton“ sriubą galima laikyti hermetiškame talpykloje šaldytuve 3–4 dienos. Mes rekomenduojame laikyti „Wontons“ atskirai nuo sultinio, kad būtų išvengta bet kokio drėgnumo. Panašiai taip pat gerai tinka pridėti papildomų šaldytų „Wontons“ sriubos, kai pakartotinai pašildami likučiai – kas nemėgsta daugiau „Wontons“ 😏 😏

Norėdami pakartotinai pašildyti, tiesiog pašildykite jį ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje, kol kaitins.

Dubenėlis koldūnų sriubos, supjaustytos supjaustytais jalapeños, susmulkintais žaliaisiais svogūnais ir kalendra, su edamamo šonu. Šalia dubenėlio yra dryžuotas audinys.

Fotografija: Šiame įraše darytos nuotraukos yra Erin iš medinės keptuvės.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -